Wie is de coach achter Vlinderlijk?

Mijn naam is Monique Lubbers, 43 jaar jong (of oud… net hoe je het bekijkt) en ik woon samen met mijn twee kinderen Floor van 15 en Niels van 13 en partner Wilbert in Westervoort.

Ik werk al bijna 22 jaar met veel plezier in het basisonderwijs op de daltonschool waar ik, als Pabo-student, mijn eindstage heb afgerond. Ik heb daar al verscheidene taken en rollen gehad, zoals die van intern begeleider.

Vanuit mijn passie voor het leren begrijpen van kinderen, het kinderen laten groeien en zoeken naar talenten en mogelijkheden, ben ik twee jaar geleden de opleiding kindercoach gaan doen.

Een mooie aanvulling hierop vond ik de training GroepsGeluk, waarvoor ik gecertificeerd ben. Bij GroepsGeluk gaan we aan de slag met Systemisch werken in de klas. Samen met de kinderen en leerkracht in de groep maak ik interne processen en belevingen extern. Doordat de kinderen in de groep hun interne proces en beleving extern maken, krijgen zowel de leerkracht als de leerlingen inzicht in de processen die in de groep spelen. 

Hiernaast ben ik kindercoach voor Intraverte Boost.

Onderaan deze pagina vindt u mijn curriculum vitae.

Het uitstralen van vertrouwen naar ieder kind, dit vertrouwen geven en laten weten dat ik het kind zie en hoor zit in mijn coachhart, juffenhart en ook in mijn moederhart.
Ik ben een enorm gevoelsmens, denk in oplossingen, zie altijd kansen, ben volhardend, krijg energie van kids die weer vertrouwen in zichzelf krijgen, ben flexibel, positief ingesteld, heb een open houding en kan genieten van onverwachte gelukjes.

Mijn praktijk is in mijn gezellige pipowagen. Deze staat op onze manege, in de wei, aan het water. Een heerlijk plekje. Coaching bij jullie thuis is in overleg ook mogelijk.

Dit gedicht kreeg ik cadeau van een leerling, dankbaar voor mijn luisterend oor. Een bedankje is niet nodig. Het inspireerde mij om een eigen coachingspraktijk te starten.

Curriculum Vitae

 

 

De vlinder: transformatie, verandering, groei, kracht, innerlijk, vrolijkheid, mooi zoals je bent, zijn wie je bent, jezelf kunnen en durven zijn.