Wie is de coach achter Vlinderlijk?

Mijn naam is Monique- Beerling Lubbers, 45 jaar en ik woon samen met mijn twee kinderen Floor van 17 en Niels van 15 en man Wilbert in Westervoort.

Ik werk al bijna 25 jaar met veel plezier in het basisonderwijs. Op IKC het Klokhuis geniet ik op donderdag en vrijdag in groep 8. Ik heb als leerkracht al verscheidene taken en rollen gehad, zoals die van intern begeleider en zorgcoördinator.

Vanuit mijn passie voor het leren begrijpen van kinderen, het kinderen laten groeien en zoeken naar talenten en mogelijkheden, ben ik drie jaar geleden de opleiding kindercoach gaan doen.

Een mooie aanvulling hierop vond ik de training GroepsGeluk, waarvoor ik gecertificeerd ben. Bij GroepsGeluk gaan we aan de slag met Systemisch werken in de klas. Samen met de kinderen en leerkracht in de groep maak ik interne processen en belevingen extern. Doordat de kinderen in de groep hun interne proces en beleving extern maken, krijgen zowel de leerkracht als de leerlingen inzicht in de processen die in de groep spelen. 

Op zzp basis ben ik als Boosttrainer inzetbaar voor Intraverte. 

Tevens ben ik afgelopen jaar een dag in de week op zzp basis werkzaam geweest bij TVN Zorgt als ZBO-begeleider (Zorg Binnen Onderwijs) op de St.Maartenschool in Nijmegen. 

Onderaan deze pagina vindt u mijn curriculum vitae.

Kindercoach Arnhem Vlinderlijk Monique Lubbers Westervoort,Systemisch werken in de klas, Kindercoach Vlinderlijk Monique Lubbers Westervoort, Pipowagen Vlinderlijk Monique Lubbers, Meer zelfvertrouwen, Vertrouwen geven, Coachhart, Gezellige pipowagen, Coc

Het uitstralen van vertrouwen naar ieder kind, dit vertrouwen geven en laten weten dat ik het kind zie en hoor zit in mijn coachhart, juffenhart en ook in mijn moederhart.
Ik ben een enorm gevoelsmens, denk in oplossingen, zie altijd kansen, ben volhardend, krijg energie van kids die weer vertrouwen in zichzelf krijgen, ben flexibel, positief ingesteld, heb een open houding en kan genieten van onverwachte gelukjes.

Mijn praktijk is in mijn gezellige pipowagen. Deze staat op onze manege in Westervoort, in de wei, aan het water. Een heerlijk plekje. Coaching bij jullie thuis is in overleg ook mogelijk.

Kindercoach Arnhem Vlinderlijk Monique Lubbers Westervoort,Systemisch werken in de klas, Kindercoach Vlinderlijk Monique Lubbers Westervoort, Pipowagen Vlinderlijk Monique Lubbers, Meer zelfvertrouwen, Vertrouwen geven, Coachhart, Gezellige pipowagen, Coc

Dit gedicht kreeg ik cadeau van een leerling, dankbaar voor mijn luisterend oor. Een bedankje is niet nodig. Het inspireerde mij om een eigen coachingspraktijk te starten.

Curriculum Vitae
Kindercoach Arnhem Vlinderlijk Monique Lubbers Westervoort,Kindercoaching Vlinderlijk Monique Lubbers Westervoort, Inzicht in gedrag, meer zelfvertrouwen, Kinderen niet lekker in hun vel, Laagdrempelige kindercoaching Vlinderlijk Westervoort, Aanleren nie
Vlinderlijk Kindercoach Westervoort Monique Lubbers, Emotieregulatie, Kindercoach Arnhem Vlinderlijk Monique Lubbers Westervoort, Bouwen aan zelfvertrouwen, in je eigen kracht staan, Paard knuffelen, Kansen zien, Denken in mogelijkheden, Vlinderlijk jezel

 

 

De vlinder: transformatie, verandering, groei, kracht, innerlijk, vrolijkheid, mooi zoals je bent, zijn wie je bent, jezelf kunnen en durven zijn.